Rollitech

Partnere gør mere muligt

Vores partnere

Microsoft er dedikeret til at fremme menneskelige og organisatoriske resultater.

Microsoft muliggør digital transformation til en æra med en intelligent sky og en intelligent kant. Dens mission er at give enhver person og enhver organisation på planeten mulighed for at opnå mere.

VMware er en førende udbyder af multi-cloud-tjenester til alle apps, der muliggør digital innovation med virksomhedskontrol.

Som det pålidelige grundlag for at accelerere innovation møder VMware kunderne, hvor de er. I stedet for kompromiser og kompromiser, tilbyder vores software virksomheder den fleksibilitet og de valgmuligheder, de har brug for for at bygge fremtiden.

Veeam er førende inden for backup-, gendannelses- og datahåndteringsløsninger, der leverer moderne databeskyttelse.

Veeam er forpligtet til din succes. Deres support i verdensklasse fungerer i en 24/7/365, følg-solen-model. Veeam er klar til at hjælpe med eksperter over hele verden. Dette giver mulighed for at yde support til kunder på ni sprog på tværs af alle tidszoner.

SentinelOne er forsvarer, leder og innovator, der flytter grænserne for cybersikkerhed.

Cybersikkerhed ændrer sig konstant. Tiden favoriserer modstanderen. Dagens udfordringer er intet som morgendagens. Trusler bliver mere og mere avancerede ved at udnytte automatiseringens kraft.

ITDEVTECH skaber et gennembrud med ledelsesløsninger til store virksomheder og SMV'er.

ITDEVTECH-løsninger hjælper dig med at flytte, administrere og sikre din infrastruktur – på stedet, i skyen og på tværs af alle slutpunkter.

Kaspersky beskytter over 400 millioner brugere og 240.000 virksomheder. Est. 1997.

Kaspersky er en privat international virksomhed med holdingselskabet hjemmehørende i Storbritannien.

Kaspersky transformerer førende sikkerhedsintelligens til reel beskyttelse for kunder. Giver dig mulighed for at bruge teknologier i dit liv og forretning sikkert og med tillid.